Oui Chef

En kväll hos oss på Oui, Chef:

Det händer något fantastiskt när människor möts och skapar tillsammans!
Ingen kväll hos oss är den andra lik! Dynamiken förändras och stämningen likaså beroende på om ni kommer för en kväll med kompisgänget, en kickoff med jobbet eller ett affärsevent. Oavsett vilket kan vi lova dig en oförglömlig kväll med gemenskap, teamkänsla och utmaningar där ni som gäster är i fokus.

Så här kan en matlagningsaktivitet hos oss se ut:
Vi inleder med fördrink och lite snittar.  I samband med detta går kocken igenom kvällens meny. Ni delas in i lag och tillsammans lagar vi en tre eller fyrarätters gourmetmeny, en rätt per lag.
Förberedelserna tar ungefär en dryg timme och när alla lag är färdiga med sin rätt sätter ni er till bords. Det första laget presenterar förrätten och serverar kollegorna, därefter är det andra lagets tur att färdigställa den förberedda varmrätten, presentera, servera och så vidare, tills dess dessert och kaffe avslutar eventet.

Till varje rätt serveras utvalda passande drycker.
Vi jobbar väldigt mycket med mat och dryck i kombination och har alltid ett ytterst välkomponerat dryckespaket där ett flertal viner är handplockade och egenimporterade av vår sommelier (givetvis har vi passande alkoholfria alternativ också).
En matlagningsaktivitet hos oss tar ca 4 timmar och när eventet är slut är ni välkomna att fortsätta kvällen/natten i vår bar!

Priser:  

3 rätters Matlagningsaktivitet inklusive dryckespaket:  995kr ex moms/person                  

4 rätters Matlagningsaktivitet inklusive dryckespaket:  1395kr ex moms/person. 

Tveka inte att höra av er till oss för offertförslag och tillgänglighet för just Ert event.

Varmt välkommen!            

 

 

Bokningsförfrågan

 

Nedre fot

© Oui, Chef 2016  |  Bergsbrunnagatan 15  |  753 23 Uppsala  |  + 46(0)18 20 40 20  |  info@ouichef.se